Izvor: S media, 11.Avg.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri muškarca se bore za očinstvo nad jednom bebom

Tri muškarca, koja su došla u jednu bolnicu u Palermu u želji da vide tek rođenu bebu jedne mlade Sicilijanke, svaki od njih u uverenju da je dete baš njegovo, izazvali su pometnju u porodilištu, primoravši bolničko osoblje da pozove karabinjere.

Prema pisanju italijanskih medija, sva trojica su bili u ljubavnoj vezi sa 24-godišnjom majkom novorođenčeta, te svako od njih je bio ubeđen da je otac deteta.

Kada su karabinjeri došli u bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Čiviko, zatekli su tri prilično uzrujana mladića.

Nakon nekog vremena, majka bebe je napustila bolnicu sa bebom u naručju u pratnji jednog od svojih ljubavnika, proklamujući jasno i glasno da je "on pravi otac deteta".

Ostala dvojica su se besno pogledala, a zatim je svako otišao svojim putem.

(Tanjug, Foto: guliver/thinkstock)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.