Tri hit frizure za ovu sezonu

Izvor: Prva.rs, 18.Nov.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri hit frizure za ovu sezonu

Ove sezone jedno je sigurno – svako može da odabere frizuru koja mu odgovara. Dakako, smernice uvek postoje, ali ove sezone u trendu je oblik i boju prilagoditi ženi koja nosi frizuru, umesto da se žena prilagođava jednom obliku koji bi trebao da bude isti za sve.
Wob – frizura godine
Ako mora da se izdvoji jedna frizura kao ultimativni hit onda je to wob (eng. wavy bob – valoviti bob). Umesto savršeno ravnog boba u kom je svaka dlaka na svom mestu, zvezde poput Tejlor >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Svift, Bijons, Eme Stoun, Dženifer Lorens i Karli Klos biraju ovu ležerniju varijantu. Prednost ove frizure je što se može lako oblikovati na svakom tipu kose, a može se nositi sa šiškama ili bez njih. Kada ti kovrdže dosade, kosu uvek možeš da izravnaš.
Pixie sa šiškama
Ova frizura pre svega stoji snažnim ženama. Među njima je svakako Robin Rajt koja se ošišala za ulogu u seriji Kuća od karata u kojem glumi najopasniju ženu vošingtonskog Kapitola, Kler Undervud. Majli Sajrus je dokaz kako ovu frizuru mogu da nose i mlade devojke, jer stavlja ekstravagantne odevne komade u prvi plan.
Sirena valovi
Glamurozna frizura koja nikada ne izlazi iz mode ove sezone dobija ležerniji zaokret. Umesto savršeno oblikovanih valova kakve je nekada nosila Veronika Lejk, danas se nose valovi koji su mešavina glamuroznih i onih koji izgledaju kao da si se upravo vratila s plaže. Na crvenom tepihu ih nose Blejk Lajvli i Kejt Hadson, ali i ti ih možeš oblikovati za večernje izlaske.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.