Tri godine nisam gledao pornić i ponosan sam na sebe

Izvor: 011vodič.com, 20.Feb.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri godine nisam gledao pornić i ponosan sam na sebe

Prošlo je skoro 20 godina od čuvenog skandala kada su poznatog glumca uhvatili dok ga prostitutka oralno zadovoljava. Hju Grant kaže da su se stvari promenile. Naime, glumac je gostovao u emisiji “Watch What Happens Live” gde je rekao da su mu seksualne navike jako promenile u odnosu na mlađe dane.
– Najveća promena je što više ne gledam porno filmove. Prošle su sigurno tri godine otkako sam pogledao zadnji pornić i zbog toga sam jako ponosan, rekao je on.
Kako kaže, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je otac troje dece zbog čega bi trebalo da se ponaša ozbiljnije kako bi im bio dobar uzor.

The post Tri godine nisam gledao pornić i ponosan sam na sebe appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.