Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća sreća: Oženio se Boris Novković

Hrvatski pevač Boris Novković (48) rekao je sudbonosno "da" partnerki Ines Katić (29) u hrvatskom gradiću Novalja.

Kako pišu hrvatski mediji, na venčanju popularnog pevača i mlade Zadranke prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi porodice, a sam obred je trajao svega 20-ak minuta. Osim toga, ni Boris ni Ines nisu bili raspoloženi da daju izjave za novine nakon izlaska iz crkve, već su pokušali da zaštite privatnost intimnog trenutka krijući se iza kišobrana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pišu hrvatski mediji.

Inače, Boris i Ines su se upoznali slučajno pre devet meseci, kada se pevač zainteresovao za kampanju "Govor mržnje ozbiljna je stvar", koju je novopečena gospođa Novković inicirala. Kako navode hrvatski mediji, pevač i mlada aktivistkinja su počeli da se dopisuju na društvenim mrežama, a onda se i zaljubili.

Pre Ines Katić, pevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (44), i devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3). Drugi brak se raspao jer se Boris zaljubio u slikarku Ivu Višošević, s kojom je raskinu prošle godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Treća sreća: Oženio se Boris Novković

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2016

Hrvatski pevač Boris Novković (48) rekao je sudbonosno "da" partnerki Ines Katić (29) u hrvatskom gradiću Novalja. Kako pišu hrvatski mediji, na venčanju popularnog pevača i mlade Zadranke prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi porodice, a sam obred je trajao svega 20-ak minuta. Osim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.