Treba mi dečko

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Treba mi dečko"

Pobednica "Zadruge" i pevačica u usponu kaže da se nada "onom pravom".

Kristina Kija Kockar priznaje da je veoma usamljena otkako se razvela od Slobe Radanovića i da čezne za ljubavlju i pravim muškarcem.

Iako se šuškalo da je posle Slobe imala momka, Kija kaže da je sama.

"Ja sam najusamljenija osoba na svetu! Uvek sam okružena velikim društvom, a zapravo sam sama i usamljena. Fali mi muškarac da me zagrli kad dođem kući. Želim da popričam s >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekim, poljubim ga i zaspim mu na ramenu", iskrena je Kija za "Informer".

Ona kaže da je zbog poslovnih obaveza stalno u pokretu i da otkako je izašla iz Zadruge samo niže uspehe, ali da to ipak nije merilo za sreću.

"Nema još na vidiku tog pravog, ali ipak najvažnije je da nikada nisam imala nepristojne udvarače, sa neumesnim ponudama".

Nekadašnja zadrugarka, kaže da je bivši muž Sloba Radanović više ne zanima.

RAZVELI SE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.