Transparent iz automata na aerodromu

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparent iz automata na aerodromu

Aerodrom Shipol u Amsterdamu misli na putnike koji u gužvi nakon sletanja ne mogu da pronađu svoje najmilije ili nepoznatu osobu s kojom treba prvi put da se sretnu.

Naime, na ovom aerodromu, jednom od najprometnijih u svetu, je postavljen automat koji za samo nekoliko minuta štampa veliki transparent sa porukom po želji.
Za četiri do 15 evra, od zavisnosti od broja reči, izbora fonta i pozadine, automat će odštampati bilo koju poruku koja će vam pomoći da se izdvojite >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << iz mase putnika i skrenete pažnu na sebe.
'Došli smo na ovu ideju kada smo videli kako na aerodromu ljudi dočekuju svoje prijatelje i rodbinu natpisima napravljenim od čaršava. Pomislili smo zašto uništavati posteljinu, zar ne bi bilo jednostavnije napraviti transparente na licu mesta', izjavio je za Rojters Tibo Bruna, predstavnik kompanije Banerekspres koja je proizvela ovaj automat jedinstven u svetu.
Ukoliko se pokaže da su vodootporni transparenti popularni, u Banerekspresu se nadaju da će svoje automate moći da instaliraju i na drugim lokacijama.
'Voleli bismo da ih postavimo i na drugim aerodromima, ali i na stadionima tokom utakmica i koncerata', kazao je Bruna.
Esen, 25. novembra 2011 - Manekenka pozira drzeci felnu automobila na Sajmu automobila u Esenu. Vise od 500 izlagaca predstavilo je svoje savremene i klasicne automobile na sajmu koji ce biti otvoren do 4. decembra.
( Izvor: Mondo,Tanjug )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.