Trance zajednica u žalosti!

Izvor: Mondo, 19.Jun.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trance zajednica u žalosti!

Treća smrt u svetu muzike za 24 časa - preminula trance zvezda.

Član holandskog trance dvojca GMS (Growling Mad Scientists) preminuo je u Amsterdamu, saopštila je njegova porodica.

Džozef Kinteros (42), koji je nastupao pod imenom Bansi, umro je od raka sa kojim se hrabro borio duže od godinu dana.

"Sa velikom žalošću obaveštavamo vas da nas je Bansi napustio nakon duge borbe, koju je krio od javnosti. Preminuo je okružen svojim prijateljima," >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navodi se u saopštenju,

GMS su početkom devedesetih osnovali Bansi i Riktam, odnosno Šadžahan Matkin. Upoznali su se u kafiću u Amsterdamu kao tinejdžeri, zatim zajedno otišli u Gou i po povratku u Holandiju osnovali bend.

Širom sveta prodali su više od 350.000 primeraka albuma, a režiser Toni Skot koristio je njihovu muziku u svojim filmovima. Objavili su sedam studijskih albuma, od kojih je poslednji "Emergency broadcast system" iz 2005. godine. Trance dvojac iz Amsterdama zajedno je osnovao i "Spun records", prvu psytrance etiketu u Americi i na Ibici.



Izvor: YouTube/GrowlingMadScientists(GMS)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.