Tošić o razvodu: Želim dug život našim neprijateljima

Izvor: Mondo, 10.Jan.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić o "razvodu": Želim dug život našim neprijateljima

Nakon pevačice, i fudbaler se oglasio o lažnim navodima da se razvode.

Nakon što se o navodnom razvodu prvo oglasila Jelena Karleuša i rekla da je to "napad na njenu porodici", kao i potpuna neistina, sada se prvi put povodom toga oglasio i fudbaler Duško Tošić.

Domaći tabloidi su objavili da se pevačica posvađala sa Duškom, pa je on u telefonu našao "pipave" prepiske sa drugim fudbalerom, pa će se razvesti...

On je takođe demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove priče.

"Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome pretio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspehe", napisao je Tošić u okviru svog storija na Instagramu.

Karleuša za MONDO: Ja ću da pričam šta hoću (VIDEO)

Prethodno je Jelena napisala:

"Sa mojim brakom je sve OK. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere, sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam veoma ozbiljno, nije ni prvi, ni poslednji put."

"To me izbezumljuje i nemoćna sam!"

Pogledajte MONDO TV sa Jelenom!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.