Topalko: Vraćam se jači nego ikada

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko: Vraćam se jači nego ikada

Milan Topalović Topalko tri meseca je bio odsutan sa scene, a za Pulsonline priča o tome kako je to vreme proveo i šta dalje planira

Kada je obajvio da više neće biti na seni, mnogi su se iznenadili. Međutim, kako kaže, tri meseca odsustva mu je pomoglo da sabere utiske, odmori se i razmisli o životu i planovima za budućnost.
Za Pulsonline Topalko priča o tome kako je proveo leto i šta ga je motivisalo da se vrati:
Kakav je osećaj sada kada si se ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pojavio u medijima nakon tri meseca pauze?
- Iskreno, ne vidim neku veliku razliku. Recimo da na ova tri meseca gledam kao na jedan podugačak odmor.
Da li se kaješ zbog odluke da se povučeš sa estrade?
- Ne kajem se, jer sam kvalitetno proveo vreme i uspeo da na miru, razmislim o svemu. Nikad lepše letovanje nisam imao. Mesec dana sam bio na reci, pecao, odmarao se, daleko od svega. Uspeo sam da napunim baterije i da se vratim jači nego ikad.
Da li imaš u planu novi album?
- Iskreno, još uvek ne jer je za to potrebno mnogo novca i ne znam ko u današnje vreme sebi to može tako lako da priušti.
Da li sada imaš pozive za nastupe?
- Da naravno. Prvi nastup ću već 6. novembra imati u Tuzli u diskoteci 'Viva'
Kako je tvoja porodica reagovala kada si odlučio da se vratiš na scenu?
- Sa njima o svemu razgovaram tako da smo i ovome pričali. Od njih u svakom trenutku imam podršku i to mi mnogo znači. Dogovorili smo se da raspodelim svoje vreme tako da imam vremena i za karijeru i za porodicu, tako da ću ići samo na proverene nastupe, neću se pošto poto gurati da svako veče negde pevam.
U emisiji 'Nedeljno popodne kod Lee Kiš' izjavio si da ti je dosta kolega slalo poruke i pružalo podršku kao i da ti to mnogo znači?
- Da, jeste tako. Kolege iz 'Granda' pa i oni koji nisu u 'Grandu' su me podržali. Zaista mi to znači i divan je osećaj. Verovatno je i njima sto puta došlo da dignu ruke, naš posao je takav.
(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.