Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 najboljih novogodišnjih filmova (Video)

Kako su praznici vreme za porodicu, na televiziji u to vreme možete videti mnogo zabavnih filmova, a magazin 'Forbs' napravio je i listu top deset najboljih prazničnih filmova koje morate pogledati ukoliko niste do sada.
10. 'A Christmas Carol'
Ovo je filmski klasik iz 1951. godine, adaptacija Čarlsa Dikensa.

9. 'Miracle On 34th Street'
Verzije u boji su se nizale, ali crno-beli film iz 1947. godine ostao je najgledaniji.

8. 'Gremlins'
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> Iako je u nekim scenama gadan, film Stivena Spilberga okupljao je porodice tokom praznika ispred televizora godinama unazad.

7. 'Elf'
Film iz 2003. je priča o čoveku koji tvrdi da je jedan od Deda Mrazovih patuljaka, a dolazi u grad u potrazi za svojim pravim ocem.

6. 'The Bishop’s Wife'
I 'Forbs' se za šesto mesto vratio na klasike filmom 'The Bishop's Wife' koji ima sve elemente dobrog filma, komedije i božićnog duha.

5. 'A Christmas Story'
Ova komedija postala je instant klasik čim se pojavila, a govori o tome kako su ljudi u današnje vreme zaboravili na tradiciju.

4. '1941"
Još jedan film Stivena Spilberga našao se na listi, ovaj put kao jedan od najboljih prazničnih filmova, a proglašava se i jednom od najboljih komedija svih vremena.

3. 'The Nightmare Before Christmas'
Film Tima Bartona zanimljiv je kako deci tako i odraslima, a predstavlja animiranu priču o Džeku, koji pronalazi formulu za Božić.

2. 'Brazil'
Ovo je film o maštanju i tome šta ona može da postigne, a u njemu glumi i Robert Deniro.

1. 'Die Hard'
Na prvom mestu mnogi su očekivali 'Kevin sam kod kuće', ali pobednik je ipak 'Die Hard' sa Brusom Vilisom, koji spašava svet na Badnje veče i vraća svoju porodicu nazad u svoj život.

(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.