Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 12:25

"Toni vara Draganu poslednjih 10 godina, A ZNAM I SA KIM" Jovana Jeremić iznela sve u javnost: "Imao je kombinacije i u Beogradu i u Beču"

Voditeljka Jovana Jeremić, još jednom je, bez dlake na jeziku prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i istakla da se nije uopšte iznenadila jer je, kako tvrdi, znala da pevačicu biznismen vara već unazad deset godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Toni je VARAO poslednjih deset godina, svi su to znali" Jovana javno OBELODANILA sve detalje prevare, evo gde je sve Bijelić imao KOMBINACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2024

Razvod ovog estradnog para iznenadio je čitavu javnost, s obzirom da su u skladnom braku bili nešto više od dve decenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.