Izvor: Press, 08.Nov.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski dužan preko 40.000 evra! Optužuje bivšu ženu i to JAVNO!

Navodno, hrvatski pevač Toni Cetinski dužan je oko 43.000 evra, a za to krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo.
– Dozvolio sam sebi da budem među najglupljoj grupi građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem – izjavio je Cetinski za jedan hrvatski portal.
On je izjavio da je prodao stan kako bi otkupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << taj dug i da još uvek isplaćuje deo poreza koji njegova bivša supruga nije tada platila.
Na njegove prozivke, oglasila se i sama Ivana.
 Toni je bio sadužnik, a ne žirant za dva stana koja smo kupili pre razvoda. Podelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama, a zadnju treba platiti u decembru – rekla je onda i dodala da od ranije zna da je Toni “u najglupljoj grupi građana”.
Pevač kaže kako ne živi na račun države jer otkako radi sam sebi plaća zdravstveno i penziono.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Toni Cetinski u dugovima za koje optužuje bivšu ženu!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2018

Pevač Toni Cetinski dužan je 43.000 evra, a za to krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo. Pevač navodi da kredit od svoje bivše žene sada on otplaćuje i da je "upao u njenu zamku"...Cetinski je izjavio za hrvatski portal da je bio žirant za kredit bivšoj ženi, a danas on to otplaćuje. Toni je navodno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.