Tom Kruz dobio nagradu za humantarni rad

Izvor: S media, 07.Maj.2011, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz dobio nagradu za humantarni rad

Poznatom glumcu je u Los Anđelesu uručena nagrada Simon Vizental centra za humanitarni rad zbog širenja znanja o istoriji holokausta.

- Ovo je neverovatna čast. Za mene i moju porodicu ovo je zaista posebno veče i gledam u to šta je Simon Vizental postigao u životu, šta predstavlja ovaj muzej, rekao je Tom Kruz u Los Anđelesu gde mu je uručena nagrada, prenose svetski mediji.

Kejti Holms se nagodila sa časopisom „Star“

Tom Kruz: Cirkus za rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ćerke

Kejti Holms ćerki kupila seksi bombonice?!

Na ceremoniji su mu se pridružili supruga Kejti Holms, sin Konor i producent Džeri Brukhajmer.

- Naš izazov, dame i gospodo, je da se pobrinemo da smo učinili sve što je u našoj moći da se više ne ponovi Aušvic, Ruanda ili Darfur na našoj planeti. Da naša deca i njihova deca mogu slobodno da žive u svetu gde se muškarac i žena procenjuju po njihovim dostignućima i delima, a ne rasi ili religiji- zaključio je Tom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.