To su bile reklame! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To su bile reklame! (VIDEO)

Gledali ste Prosinečkog i Lidiju Vukićević u čarapama, a Danicu Maksimović na "mojca" fotelji?

Kada se podsetimo "starih vremena" sve je nekako bilo lepše, zar ne? Čak nam i toliko omrznute reklame koje prekidaju na ponovljenom snimku gola ili poljupca glavnih junaka filma nisu smetale... ili se ne sećamo.

Mi smo tu da vas podsetimo i vratimo u neko lepše vreme - kada su reklame dobijale i "truleks" krpe i čarape, a ne samo povoljni krediti i juneće mleveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na akcijskim sniženjima u supermarketima.

Reklame vs realnost! (FOTO)

Zahvaljujući dobrim ljudima koji su reklame za paštete, pidžame i spavaćice kačili na YouTube, možemo da vidimo da nije bilo neobično da u to vreme vidimo toples sirenu ili lepoticu na plaži, ni glumca čije genitalije pokriva "listić".

Uživajte u reklamama za sokove i svašta nešto (obratite pažnju na toples sirene)



Izvor: YouTube

Pastu za zube..



Izvor: YouTube

Pidžame...



Izvor: YouTube

 Toples na plaži, Simpo....



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.