MNOGI NEĆE POVEROVATI: Ova plavuša je inteligentnija od Ajnštajna! (FOTO)

Izvor: S media, 12.Feb.2013, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGI NEĆE POVEROVATI: Ova plavuša je inteligentnija od Ajnštajna! (FOTO)

Loren Marb (16) iznenadila je svoje nastavnike nakon što je uradila čuveni Mensin test inteligencije. Ispostavilo se da je ova plavuša inteligentnija od Alberta Ajnštajna!

Njen IQ koeficijent iznosi 161.

Loren voli da ide na samopotamnjivanje, friziranje, manikir. Ali, ispostavilo se da plava lepotica ipak može mnogo više od toga.

-Moji nastavnici su me cenili zbog dobrih ocena u školi, ali su me ipak smatrali malo "glupkastom plavušom", šali se Loren.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/SWNS.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Tinejdžerka ima veći IQ od Ajnštajna

Izvor: B92, 12.Feb.2013

Jedna šesnaestogodišnjakinja iz Eseksa u Engleskoj ima veći koeficijent inteligencije od Alberta Ajnštajna, piše engleski "Telegraf"...Loren Marbi sa svojih 16 godine šokirala je profesore u školi kada joj je na Mensinom testu izmeren koeficijent iteligencije od 161, nakon što ga je sa ostalim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.