Tina Tarner raskrstila sa Amerikom

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tina Tarner "raskrstila" sa Amerikom

Rok baka je i zvanično postala Švajcarkinja zbog čega se odrekla američkog državljanstva.

Guliver/Getty Images, Pool

Švajcarski mediji su početkom godine objavili da je legendarnoj pevačici Tini Tarner (73) odobren zahtev za švajcarsko državljanstvo, a sada joj je uručena i dokumenta ove zemlje zbog čega se odrekla američkog pasoša.

"Ne mogu da zamislim bolje mesto za život", izjavila je pevačica koja u Švajcarskoj sa verenikom Ervinom Bakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << živi već 20 godina, a posebno joj se dopadaju striktni zakoni o zaštiti privatnosti.

Tina danas živi u gradu Kisnahtu, na obali Ciriškog jezera. Da bi dobila državljanstvo morala je da nauči nemački jezik i položi ispit opšte kulture i istorije Švajcarske, sa čim nije imala problema. Pevačica se nedavno verila, a švajcarski mediji pišu da bi ove godine trebalo i da se uda.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.