Tila Tekila brutalno pretučena

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tila Tekila brutalno pretučena

Starleta Tila Tekila je brutalno napadnuta pre koncerta u okrugu Hardin, Ilinois. Nju su napali stotinak posetioca tako što su je jurili do njene prikolice koju su kamenovali.

Tila je pobegla tek nakon što su slomljeni prozori na vozilu. Prema svedočenju očevidaca, Tila je u jednom trenutku besnoj rulji pokazala grudi nadajući se da će je pustiti na miru ali to ih je još više razbesnelo pa su još jače bacali boce i kamenje na njenu prikolicu.

Tila Tekila je svojim ponašanjem i izjavama često proizvodila skandale, a ovaj put je prošla i sa ogrebotinama i ranama po celom telu. Pogledajte njene slike.

Izvor: Soko-zabava.info

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.