Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jun.2023, 08:30

Til Lindeman je optužen da je seksualni predator, ali ništa se nije dogodilo otkako je turneja prikazana

Dok bend iz Berlina ovih dana nastupa na rasprodatim stadionima u svojoj zemlji, novinske rubrike o celom slučaju sve su brojnije. Nemačko tužilaštvo za sada nije zvanično pokrenulo istragu.
Sve je počelo nakon njihovog prvog koncerta na ovoj turneji, koja je održana u Vilnusu. Devojka iz Severne Irske tvrdila je da je posle nastupa, tokom žurke, Lindeman pokušao da je natera na seks. Ona je istakla da je popila dva pića, da je sumnjala da ima nešto u njima, a da se kasnije probudila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa modricama.
Nakon toga javilo se još žena koje su isticale kako su nakon žurke sa članovima tog benda bile pune sile i droge. Posebno problematični navodi se u odnosu na ‘rov-zero’ zone, deo između publike i bine, gde se pozivaju fanovi koji kasnije idu na žurke sa članovima benda. Navodno, Lindeman je upravo u odeljak ‘red-nula’ izabrao devojke koje će kasnije maltretirati.
Ramštajn je odmah angažovao advokate da navodno istraže svaku od optužbi. Ipak, ne razmišljaju o prekidu turneje.
U međuvremenu, Nemačka je zabranila nakon žurke posle koncerata Ramštajna, kao i zonu „nulte redove“ na njima.
Oglasila se i nemačka ministarka porodice Liza Paus, koja je tražila bolju zaštitu žena na koncertima, navodi da je i

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.