Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:28

Tiktokerka RIBA GROBOVE I SPOMENIKE: Mrežom kruže BIZARNI SNIMCI sa groblja koji lede krv u žilama

Da li je i vama na mreži "iskočio" ovakav bizaran video ovih dana?

Tiktokerka kojoj je popularnost u ekspanziji i koja sebe naziva "The Clean Girl" (eng. čista devojka) privukla je pažnju javnosti i za kratak period stekla preko 840.000 pratilaca svojom nekonvencionalnom obećanjem: "Prati me i očistiću ti WC šolju."

Ovaj zanimljivi slogan je samo početak njenog jedinstvenog sadržaja, jer vesela plavuša snima sebe dok čisti različite prostore, sa posebnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fokusom na grobove!

Ona provodi noći tražeći zapuštene grobove koje bi uredila, i to sve usnimila sa popularnu socijalnu platformu, a njeni video snimci su privukli milione pregleda.

Cleaning a babys grave for free 💕

♬ original sound - The Clean Girl

Izbor sadržaja "čiste devojke" je izazvao debatu među njenom publikom. Neki su njene akcije nazvali čudnim, pri čemu je jedan korisnik društvene mreže X (nekadašnji Tviter) otišao toliko daleko da je nazvao "psihopatom" zbog njenih noćnih avantura čišćenja groblja. Međutim, drugi su stali u njenu odbranu, ističući posvećenost i trud koji ulazi u njen rad. Ova debata je čak dovela do rasprava o finansijskom aspektu njenih video snimaka, sa spekulacijama o njenim potencijalnim zaradama i potražnji za ovakvim jedinstvenim uslugama.

Ipak čovek ne može da ne bude zaintrigiran noćnim aktivnostima ove tiktokerke. Njena posvećenost pronalaženju zapuštenih grobova i davanju svežeg izgleda je krajnje neobična, dok su upravo jeza, ali i čudno zadovoljstvo koje izazivaju njeni video snimci svakako doprineli njenom viralnom uspehu, privlačeći gledaoce iz svih sfera života.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.