Tiktoker iz Amerike OČARAN Srbijom: Nakon posete glavnom gradu otkrio koja mu je OMILJENA PSOVKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 13:08

Tiktoker iz Amerike OČARAN Srbijom: Nakon posete glavnom gradu otkrio koja mu je OMILJENA PSOVKA

Oduševljen.

Aron Palacios je tiktoker iz Filadelfije koji je očaran Srbijom i srpskim narodom.

Svoje impresije deli putem svojih naloga na društvenim mrežama, a pored oduševljenja koje konstantno deli u vezi hrane i pića, on je izuzetno posvećen srpskoj istoriji i istraživanju pravoslavlja, te je iz tog razloga u svojim objavama pričao i o Nikoli Tesli, konceptu proslave srpske slave, ali i o stradanjima Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Karađorđeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šnicla i teletina ispod sača su mu najdraža srpska jela, a rakija od kruške omiljeno piće. Objasnio je kako mu je rečenica "Volim te" omiljeni izraz na srpskom jeziku, a zatim je otkrio i koja mu je najdraža psovka.

- Srbi imaju bogat rječnik kad je riječ o psovkama, a i to je ublažena tvrdnja. Gledajte, ja sam jednostavan tip, ne moram reći nekome da ide natrag u majčinu... Nema veze... Ali moja najdraža psovka je jednostavna - o*jebi. Jednostavno i izravno - objasnio je.

Tiktoker je zatim otkrio i kako su ga najviše nervirala konstantna upozorenja o jednom od najvećih "neprijatelja Srba" - promaji.

- Promaja. Kad bih mogao dobiti dolar za svaki put kad su mi ljudi rekli da se čuvam promaje, bio bih bogat i nikad se ne bih vratio u Ameriku. Nekad u prošlosti nečija baka je rekla da će vas taj mistični vetar ubiti - našalio se Amerikanac.

- Gledajte, sad sam vani, hladno je i kosa mi je mokra... Ne znam, možda sam imun na to - zaključio je on.

Aronov profil je najviše posvećen našoj zemlji. Pored oduševljenja koje konstantno deli u vezi hrane i pića, on je izuzetno posvećen srpskoj istoriji i istraživanju pravoslavlja, te je iz tog razloga u svojim objavama pričao i o Nikoli Tesli, konceptu proslave srpske slave, ali i o ratnim stradanjima Srba u Prvom i Drugom svetskom ratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.