Tijana Dapčević progovorila o problemu kroz koji danas PROLAZE SVI, a zbog toga se najviše svađa sa mužem (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Okt.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević progovorila o problemu kroz koji danas PROLAZE SVI, a zbog toga se najviše svađa sa mužem (VIDEO)

- Ne znam ni sama koliko mogu novca da potrošim. Ja već desetog u mesecu ostanem bez kinte - kaže za „Blic” pevačica Tijana Dapčević.

Uvek nasmejana i raspoložena, pevačica Tijana Dapčević ima jedan problem, a to je da, kako kaže, ne zna da barata novcem zbog čega se često svađa sa suprugom Milanom.

- Oko kinte se najčešće svađamo jer ja imam rupe u džepovima. Trošim kao sumanuta, a Milan je ekonomista u kući pa ga to nervira. Jedino se oko toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kačimo - priznaje Tijana Dapčević.

Ona dodaje da su svađe kratkotrajne, a da sve rešavaju mirnim putem.

- Kada se posvađamo, insistiramo na tome da rešimo sve to razgovorom i ne guramo problem pod tepih, zato ga i nemamo u kući - kaže kroz smeh Tijana i dodaje:

- Svaki problem može da se reši na lep i kulturan način kada su u pitanju dvoje civilizovanih ljudi.

Prema njenim rečima, nijedan muškarac na nju nije digao ruku, a fizičko nasilje oštro osuđuje.

- Nisam preživela fizičko nasilje, hvala dragom bogu, niti bilo ko u mom okruženju. Kako bih reagovala? Ubila bih nekog - kaže Tijana.

Na pitanje da li bi suprugu oprostila prevaru, pevačica je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

- Ne. Prevaru ne praštam jer kad oprostiš, ponoviće mu se još pet puta.

Iako često možemo da je vidimo kao vrlo smirenu osobu, možda nekada i hladnu, Tijana kaže da joj takvo ponašanje služi kao maska.

- Ja sam mirna mačkica koja prede. Moje ponašanje koje nekada izgleda kao da imam višak testosterona, odnosno da imam više mušku nego žensku energiju služi mi kao odbrambeni mehanizam - kaže Tijana Dapčević.

Pevačicu u poslednje vreme raduje što zabavlja gledaoce kraj malih ekrana u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”.

- Svi su divni. Mi evo već pet nedelja živimo zajedno. Stalno smo zajedno i imam konstantnu tremu kada su kolege na sceni - priznaje ona, koja će ove nedelje da glumi Daru Bubamaru i njen nastup sa Mesama pre 25 godina, kada je izvela pesmu “Ritam da te pitam”.

- Kako izgleda Dara Bubamara pre 25 godina koja nema silikone, videćete u nedelju. Malo ko zna taj nastup koji je bio na Mesamu pre 25 godina, gde je Dara imala otprilike 13 godina i pet minuta - kaže kroz smeh Tijana.

Ona dodaje da je pre nekoliko dana slučajno srela Daru Bubamaru i rekla joj da je imitira u novoj epizodi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.