Tijana Čurović: Muškarci biraju pogrešne

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Čurović: Muškarci biraju pogrešne

Glumica Tijana Čurović najavljuje treću sezonu serijala “Domaćine, oženi se”

MOMCI sa sela nastavljaju da traže srodnu dušu i u trećoj sezoni serijala “Domaćine, oženi se”, koja počinje da se emituje večeras u 21.15 na Prvoj. Desetoricu domaćina smo već upoznali, a u večerašnjoj emisiji saznaćemo koja petorka se plasirala u finale, pošto je dobila najviše pisama pripadnica lepšeg pola.
Voditeljka Tijana Čurović otkriva da su kandidati do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << najzanimljiviji. Ipak, na osnovu dosadašnjeg iskustva, za očekivanje je da među domaćinima bude i onih kojima pronalaženje lepše polovine nije prioritet.
- Čini mi se da se svi prijavljuju s iskrenom željom da pronađu svoju srodnu dušu. Ali, kada se upali crvena lampica, ili na kameri, ili u glavi naših kandidata, onda se ređaju prioriteti, pa neko poželi da se promoviše, neko da prikaže svoju avliju. Najsrećniji i najpametniji, ipak, budu iskreni i takve im se žene i prijave, a ne one koji bi samo da se slikaju na televiziji – analizira Tijana.
Glumica u ulozi voditeljke otkriva da je snimajući serijal “Domaćine oženi se”, još više zavolela zemlju u kojoj živi.
- I mi kao ekipa smo u trećoj sezoni iskusniji. Uhodani smo i zaista uživamo u obilaženju naše lepe Srbije. Nadam se da ćemo delić te atmosfere preneti i na gledaoce – kaže Tijana dodajući da grad, ipak, još ne bi menjala za selo. – Slagala bih kad bih rekla da mogu sebe da zamislim da živim na selu, ali boravak, vazduh, hrana, mir uvek prijaju. Mada, nikad se ne zna!
S kandidatima iz prethodnih sezona i dalje je u kontaktu. Mihajlo iz prve sezone se oženio, Bogoljub je blizu, a i ostali je redovno obaveštavaju o novostima na ljubavnom planu. I kao i u životu, pokazalo se da su muškarci u početku veoma nesigurni, dok su žene te koje znaju šta hoće.
- One su nemilosrdne kad je konkurencija u pitanju. Sve žele da budu izabrane bez obzira na sve. A muškarci, ko muškarci, uglavnom ne prepoznaju iskrene namere, ili im je nešto drugo bitnije. Biraju pogrešne, kao u životu, pa ko se kako snađe – kaže Tijana.
Na pitanje postoji li šansi da se napravi emisija “Domaćice, udaj se”, kako bi i dame dobile šansu da biraju, a ne samo da budu izabrane, Tijana kroz osmeh odgovara:
- Otkrili ste našu tajnu za narednu sezonu. Šalim se, ali planirali smo, tako da – žene, javljajte se. Mada, niste baš sve otkrili, imamo još neka iznenađenja.
PEVAJ, BRATE
DRUGA sezona serije “Pevaj, brate” koja uskoro počinje da se emituje na Prvoj, biće urnebesna, veruje glumica. – Staša i Stevan Koprivica su odlično ispisali novih 12 epizoda, a na snimanju je bilo veoma zanimljivo. Moja Ivanica ostaje u drugom stanju i luđa je nego ikad, hormoni su je urnisali tako da su joj promene raspoloženja kao u video-igrici – otkriva Tijana.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.