Ti, seksi ženo! (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti, seksi ženo! (FOTO)

Džesika Alba je napunila 35 godina, a njena lepota i talenat ne jenjavaju!

  Većini fanova stripova, Džesika Alba je poznata kao Sju Storm (Nevidljiva žena), kada je glumila u filmu koji je doveo prvu Marvelovu porodicu na velike ekrane - "Fantastična četvorka" iz 2005. godine.

Međutim, njen angažman u filmskoj adaptaciji stripova je mnogo mračniji od veselog Marvelovog Univerzuma, jer je sve opčinila ulogom Nensi Kalahan u oba dela filma "Grad greha". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Podsetimo se kako je mamila uzdahe gledalaca svojim seksi plesom:



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Oni malo starije se možda sećaju njenog uspona ka slavi u TV seriji "Mračni Anđeo", koja se emitovala od 2000. do 2002. godine. Tu Alba tumači lik Meks Gevare, genetski modifikovane super žene i vojnika.

I tu je razbijala (bukvalno):



Izvor: YouTube

Takođe je imala uloge u filmovi "Deca špijuni", "Mačete", a trenutno sprema film sa Džejsonom Stejtamom "Mehaničar".

Rođena je u Kaliforniji, a na današnji dan, 28. aprila, puni 35 godina.

Srećan rođendan ti seksi ženo!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.