Ti je vežeš, ona vikne drakaris! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti je vežeš, ona vikne "drakaris"! (FOTO, VIDEO)

Zvezda "Igre prestola" otkrila da je odbila ulogu u filmu "50 Nijansi" jer "ne bi mogla da podigne glavu"

Pre nekoliko godina svet je načisto poludeo za erotskim romanom autorke E. L. Džejms "50 Nijansi sive". Histerija je preneta na veliko platno i iako kritika nije bila blagonaklona prema filmu, ni nastavcima koji su usledeli, čitav serijal je zgrnuo "brdo para".

Mnogi kažu da je to zahvaljujući glumcima koji su oživeli junake iz knjiga Kristijana Greja i Anastaziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Stil - Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Sad - možda ste čuli da Dornan nije bio prvi izbor za ulogu, on je uskočio umesto Čarliija Hanama, ali da li ste znali da je Dakota "uletela" umesto majke zmajeva?

Foto: HBO via AP/Tanjug

Zvezda hit serije "Igra prestola" Emilija Klark, otkrila je da joj je ponuđena glavna uloga u erotskoj trilogiji i da ju je bez razmišljanja odbila!

"Dosta mi je bilo pitanja o golotinji!", rekla je "Deneris" za magazin "Hollywood Reporter".

"Rediteljka Sem je mađioničar. Obožavam je i smatram da je njena vizija bila divna, ali poslednji put kada sam bila gola u 'Igri prestola' me je obeležio. Iako sam to uradila davno, to je jedino pitanje koje mi postavljaju - jer sam žensko. To me jako nervira i muka mi je od toga - uradila sam to zbog lika, ne da bi neko gledao u moje s***. Tada me je pitala da li bih igrala u filmu i ja sam rekla 'ne mogu'. Toliko malo sam pokazala u seriji, a obeležili su me za celi život. Da sam pristala da igram u '50 Nijansi', filmu koji se bavi seksualnošću i golotinjom... ne bih mogla da podignem glavu do kraja života".

Pogledajte šta ste vi rekli o kraju "Igre prestola":



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.