Test koji otkriva koje su skrivene osobine vaše ličnosti

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2021, 11:47

Test koji otkriva koje su skrivene osobine vaše ličnosti

Test – Koju životinju ste prvo uočili na slici: majmuna ili tigra?
Odgovor otkriva koja hemisfera vašeg mozga je dominantnija i šta to znači…
Test sa optičkom iluzijom koji otkriva koja vam je hemisfera mozga dominantnija – leva ili desna? Pored toga, ovaj test može otkriti i koje su važne osobine vaše ličnosti.
Leva hemisfera je više povezana sa analitičkim i metodološkim razmišljanjem, dok je desna hemisfera odgovorna za posedovanje kreativnog razmišljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i umetničkih veština.
Dakle, veruje se da osoba koja dobro čita, piše, razmišlja, operiše činjenicama, razumom i ima razvijene matematičke veštine, dominira leva hemisfera. Suprotno tome, osoba sa jakom intuicijom i sklonošću ka umetnosti, sa bogatom maštom, koja neprestano boravi u snovima, ima dominantnu desnu hemisferu.
To ne znači da koristite samo jednu stranu mozga. Iako hemisfere funkcionišu na različite načine, one su povezane i rade zajedno kako bi se dopunjavale.
Pogledajte sliku. Koju ste životinju prvo videli?

Majmun
Ako ste prvo uočili majmuna, to znači da desna hemisfera vašeg mozga radi aktivnije.
Osobine ličnosti:
Impulsivni ste, kreativni, emotivni, snalažljivi i volite da sanjate velike snove!
Tigrova glava

Ako ste na slici prvo primetili tigra , to znači da leva hemisfera vašeg mozga radi aktivnije.
Osobine ličnosti:
Logični ste, racionalni, razumni, dobro organizovani, realni i znate kako da postignete svoje ciljeve kroz praktična dela.
Izvor: Lovesensa/Cluber

The post Test koji otkriva koje su skrivene osobine vaše ličnosti appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.