Terminator vam se zahvaljuje! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Apr.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terminator vam se zahvaljuje! (VIDEO)

Glumac se obratio svima u video poruci nakon komplikacije prilikom operacije srca

Arnold Švarceneger se obratio fanovima putem svog Instagram naloga i zahvalio se na svoj podršci koju je dobio tokom i nakon operacije srca koju je nedavno imao.

Sedamdesetogodišnji glumac je 29. marta imao hitnu operaciju srca, nakon što se "rutinska operacija", tačnije kataterizacija, iskomplikovala.

"Samo želim da znate da se osećam mnogo bolje. Ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kažem, čak ni s mojim pozitivnim stavom, da sam sjajno, jer još nisam sjajno. Osećati se sjajno je potpuno drugi nivo, ali dobro sam. Osećam se dobro", rekao je Šavrceneger u kratkom video snimku i istovremeno zahvalio svim na podršci i lepim željama.

POTVRĐENO: Snima se nastavak kultnog filma!

Švarceneger je svoju karijeru započeo u filmu "Konan varvarin" 1982. godine, a 1984. godine našao se i među najvećim zvezdama Holivuda nakon filma "Terminator".

Služio je kao guverner Kalifornije od 2003. do 2011. godine. Iz bolnice u Los Anđelesu pušten je 6. aprila.

Thank you all for caring. We are moving forward!

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on Apr 12, 2018 at 7:51pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.