Izvor: Blic, 20.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri Hačer u vezi s Klunijem

Teri Hačer u vezi s Klunijem

Glasine da su Teri Hačer, glumica u seriji 'Očajne domaćice', i holivudski star Džordž Kluni u vezi su izgleda tačne. Oni su već nekoliko meseci komšije. Kluni je rekao za svoju susetku da je prelepa, a potom je više puta posetio. Teri ume da daje dobre izjave (pročitajte dole) pa se to možda dopalo Kluniju.

Uslikana Britni sa sinom

Britni Spirs se prošetala sa sinom Šonom Prestonom, praćena telohraniteljima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na putu do restorana u Malibuu, vredni paparaci su je uslikali, tako da sada svi možete videti kako izgleda mali Šon. Tata Kevin Federlajn nije bio u blizini.

Zašto volimo Anu Kurnjikovu

Ana Kurnjikova nije bez razloga nominovana za nagradu 'Bikini Model Image Award' koja će se dodeliti 3. septembar 2006. godine u Puerto Valerti u Meksiku.

Radi se o takmičenju koje će se održati po prvi puta, u sklopu 21. međunarodnog 'Bikini džem vikenda' 2006. godine (krajem februara). U konkurenciji su i Elizabet Harli, Selma Hajek, Pamela Anderson...

Raskinuli Metju Mekonahi i Penelope Kruz

Na dodeli ovogodišnjih 'Zlatnih globusa', holivudske zvezde Metju Mekonahi i Penelope Kruz pojavili su se razdvojeni i sve vreme su se ignorisali. To se tumači kao kraj njihove romanse koja je trajala od snimanja filma 'Sahara' na kom su se i upoznali. Priča se da je Metju za Penelopu bio samo uteha za neprežaljenog Toma Kruza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.