Telefonom zakazali pljačku banke

Izvor: Beta, 24.Mar.2010, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefonom zakazali pljačku banke

FERFILD, 24. marta 2010. (Beta) - Policija američke države Konektikat upozorena je da se priprema pljačka banke pošto su dvojica osumnjičenih telefonirali banci i od osoblja tražili da im pripremi džak sa novcem.

U Junajtid banci u Ferfildu uhapšeni su 27-godišnji Albert Bejli i njegov 16-godišnji saučesnik čije ime nije objavljeno. Njih dvojica su se pojavili u banci desetak minuta pošto su joj telefonirali.

Narednik Džejms Peres rekao je lokalnom listu Konektikat post da osumnjičeni "nisu baš mudri".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telefonom zakazali pljačku banke

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2010

FERFILD, 24. marta 2010. (Beta) - Policija američke države Konektikat upozorena je da se priprema pljačka banke pošto su dvojica osumnjičenih telefonirali banci i od osoblja tražili da im pripremi džak sa novcem. U Junajtid banci u Ferfildu uhapšeni su 27-godišnji Albert Bejli i njegov 16-godišnji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Telefonom zakazali pljačku banke

Izvor: S media, 25.Mar.2010, 12:09

Policija američke države Konektikat upozorena je da se priprema pljačka banke pošto su dvojica osumnjičenih telefonirali banci i od osoblja tražili da im pripremi džak sa novcem. ..U Junajtid banci u Ferfildu uhapšeni su 27-godišnji Albert Bejli i njegov 16-godišnji saučesnik čije ime nije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.