Teksaški masakr 3D testerom

Izvor: Dzungla.org, 19.Sep.2012, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teksaški masakr 3D testerom

Pogledajte trejler novog horora koji u bioskope stiže u januaru.

„Teksaška motorna testera 3D“ nastavlja jezivu priču tamo gde je stao original iz 1974. godine. Mlada žena sa prijateljima kreće na put kako bi videla kuću koju je nasledila, ali u njoj se krije jezivi ubica.
Glavne uloge tumače Aleksandra Dadario, Trej Songz i drugi, a film je režirao Džon Lusenhop. Zanimljivo je da će jednu od uloga ostvariti i Ganar Hansen, koji je u originalu igrao ubicu Lederfejsa.
Premijera „Teksaške motorne testere 3D“ zakazana je za 4. januar u Americi.

(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teksaški masakr motornom testerom 3D

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2012

"Teksaška motorna testera 3D" nastavlja jezivu priču tamo gde je stao original iz 1974. godine. Mlada žena sa prijateljima kreće na put kako bi videla kuću koju je nasledila, ali u njoj se krije jezivi ubica. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.