Tata se izleteo?

Izvor: Mondo, 25.Sep.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata se izleteo?

Portparolka "tate Kejtlin" potvrdila da Džener "već neko vreme zna da je Kajli trudna"

Najmlađa zvezda rijalitija "Kepping Up With Kardashians" Kajli Džener je u drugom stanju!

Iako je ova vest obišla svet brzinom munje tokom vikenda, tek sada kada je Kejtlin Džener, nekada Brus Džener potvrdio vest.

Tata Brus, koji je nedavno, takođe pred kamerama rijalitija, postao žena, otkrio je da je njegova najmlađa ćerka u drugom stanju. Tačnije, negova portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se izletela.

Kada su je upitali da li je tačno da je otac iz medija saznao da mu je ćerka trudna, ona je rekla "Kejtlin je rečeno pre izvesnog vremena".

Kejtlin je navodno i razočarana što je Kajli zatrudnela tako mlada, pogotovo u tako kratkoj vezi. "Bila je razočarana kada je saznala", rekao je neimenovani izvor Kejtlin Džener listu "Hollywood life".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.