Tata i ćerka parodijom osvajaju Instagram

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 08:38

Tata i ćerka parodijom osvajaju Instagram

Riley Diary naziv je Instagram profila iza kog se „krije“ saradnja jedne devojčice i njenog tate. Naime, Rajli je model i glumica, a sa svojih 10 godina odavno je postala poznata.
Foto: Instagram RileyDiary/printscreen
Komične fotografije na kojima Rajli imitira poznate i „kopira“ njihov stil postale su viralne i od ove devojčice napravile su internet zvezdu preko noći. Ovo ne bi bilo toliko interesantna priča – da fotografije ne predstavljaju parodiju na odevne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kombinacije slavnih ličnosti, neke umetničke fotografije visoke mode ili jednostavno – „inspirativne“ odevne kombinacije poznatih sa crvenog tepiha ili sa naslovnica.
Osim zabavnih prikaza na fotografijama, komentari i skrivene poruke na njima su sjajni:
„Jedini način da me sprečite da jedem Nutelu“ – komentar je koji prati ovu fotografiju!

Ideje su originalne, a Rajli sjajna u imitaciji. Pogledajte kako to izgleda:

Bebac


The post Tata i ćerka parodijom osvajaju Instagram appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.