Izvor: 24sedam.rs, 11.Mar.2023, 13:00

Tanja Savić konačno dobila starateljstvo nad decom, o njima sama brine: Njihov otac ih ne viđa, čak se ni ne javlja, oni to znaju! (VIDEO)

Pevačica je priznala da je prošla kroz težak period dok su se njeni sinovi navikli na život samo sa njom, ali je sada ponosna majka

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) "VOLELA BIH DA DOBIJEM ĆERKU, SMISLILA SAM I IME" Tanja Savić progovorila o novoj ljubavi, fitnes instruktoru i bivšem mužu: "Dobila sam starateljstvo"

Izvor: Blic, 11.Mar.2023

Pevačica Tanja Savić kaže da na ljubavnom planu nema nikakvih promena kod nje, te da nakon razvoda uživa u slobodi. Priznaje da se potpuno posvetila sebi, sinovima, ali ne krije da bi volela da pronađe ljubav za celi život i dobije ćerku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.