Tanja Savić: Trudna sam

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Trudna sam

Folk pevačica Tanja Savić ponovo je u drugom stanju!

Majka jedanaestomesečnog dečaka Maksima neposredno pred povratak u Australiju za „Stori' je potvrdila informaciju da čeka drugo dete sa suprugom Dušanom Jovančevićem.
- Tačno je, trudna sam - rekla je pevačica, a nedavno je za Press priznala da bi nakon sina volela da dobije ćerku.
- Majčinstvo me je potpuno oplemenilo, volela bih da rodim devojčicu - izjavila je Savićeva.
Potomstvo će supružnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pomoći da prebrode bračnu krizu u koju su upali tokom boravka u Srbiji. Naime, dve nedelje pre povratka u Australiju pevačica je supruga prijavila policiji zbog kidnapovanja njihovog desetomesečnog sina. Nakon što su mu policajci objasnili da sa sinom neće moći da pređe granicu bez saglasnosti majke, Dušan se vratio, a pevačica je povukla prijavu.
Zbog trudnoće pevačica će u Australiji ostati narednih godinu dana. Iako je planirala novi album, Tanja je odlučila da karijeru nakratko zapostavi i objavi samo singl „Hotel za izgubljene duše'.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.