Tamara oštro po Kristijanu: On nije za zatvor već za ludnicu!

Izvor: Blic, 22.Jan.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara oštro po Kristijanu: On nije za zatvor već za ludnicu!

Tamara Đurić oštro je prokomentarisala ponašanje Kristijana Golubovića, koji je u pritvoru zbog pretnji koje joj je uputio.

Iako su u izuzetno lošim odnosima, drugoplasirana učesnica Farme kaže da ne želi da bude tužibaba i da Golubović zbog nje bude iza rešetaka.

- Kristijan meni nije pretio kad smo izašli sa imanja, nije imao prostora da mi priđe, ja takve ljude držim na distanci. Ja sam pričala prekjuče u policiji da nisam imala lične pretnje od njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegove porodice, prijatelja, fanova. Ja nisam tužibaba, ali on jeste, pošto priča po društvenim mrežama šta sam ja radila na Farmi i da li mene treba da privedu zbog pucanja iz pištolja - kazala je Tamara u emisiji "Narod pita" i dodala":

- Nije on zbog mene u zatvoru, on je toliko pričao o sebi i svojim krivičnim delima. Verovatno je u zatvoru zato što je prodavao drogu u crkvi Svetog Marka. Ako je zbog mene u zatvoru, pustite Kristijana Golubovića, ja ne želim da on zbog mene bude u zatvoru. On posle 20 i nešto godina zatvora nije uspeo da se socijalizuje, njemu možda treba da pomogne neka druga ustanova, na primer "Laza Lazarević" ili neka druga duševna bolnica. Zatvorite ga u ludnicu, mislim da bi to bila adekvatna ustanova za njega.

Sa Tamarom u emisiji trebalo je da se pojavi i pobednica Farme Stanija Dobrojević, koja je u poslednjem trenutku otkazala dolazak pravdajući se zdravstvenim problemima. Iako Stanija nije bila prisutna, Tamara nije propustila ni da prokomentariše ponašanje svoje najveće suparnice sa Farme.

- Kako vi bake i deke gledate na to što Stanija spava sa oženjenim čovekom? Tamara Đurić to nije radila. Ja volim manekene, a ne kriminalce - rekla je ona.

Klaberka je prokomentarisala i svoj odnos sa bivšim dečkom, biznismenom Dejanom Palićem Makaronom, i sadašnjim dečkom Acom Živanovićem.

- Iako su govorili da je to fejk veza i da hoćemo da budemo zajedno samo zbog medijske pažnje, naravno smo i dalje zajedno. Ja sam srećna, a njega ćete morati da pitate - našalila se Tamara i dodala:

- Aca ne voli kad pričam o Dejanu. On živi u Rusiji, a ne u Srbiji, otišao je tamo za Božić. Mi smo i dalje prijatelji i sarađujemo. Ja imam divnog dečka, on je za mene idealan. On je poznat kao fin i normalan mladić, meni takav odgovara i nemam potrebu da ga varam. Ne želim da ga izgubim.

Iako je dobila mnoštvo komplimenata od gledalaca koji su se javili u program, bilo je i neprijatnih komentara. Tako je jedna gledateljka žestoko isprozivala Tamaru, a šta joj je rekla pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.