Taksista udario pevačicu!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista udario pevačicu!

Pevačica "Granda" doživela je neprijatnost kada ju je udario taksista.

Pevačicu Katarinu Grujić je udario taksista iz čijeg je vozila izašla jer je vozio u rikverc i nakon toga pobegao s mesta nesreće.

Sve se desilo u nedelju uveče, kad je Kaća taksijem krenula do drugarice. Na pola puta je shvatila da u novčaniku ima samo evre, pa je pitala taksistu da stane kod jedne menjačnice kako bi razmenila novac.

"Katarina je izašla iz vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaobišla ga i krenula ka menjačnici, a onda ju je taksista oborio! Ladno je ubacio u rikverc dok je ona bila iza automobila i udario je. Kaća je pala, a taksista je dao gas i odjurio", rekla je "Kurir" pevačicina drugarica kod koje je Grujićeva krenula te večeri.

"Kad je došla kod mene, bila je u šoku! Noga ju je bolela i već su se videle modrice, a još je više bila zgrožena ponašanjem taksite i tog taksi udruženja. Ona ih je odmah pozvala i rekla im šta se desilo. Znate šta su joj rekli? Da će joj dati gratis vožnju od 1.000 dinara! Pa strašno", dodala je njena prijateljica.

Pevačica nije bila voljna da detaljnije ispriča nemili događaj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.