Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičila se u Prvom glasu Srbije, JAVNO JE KRITIKOVALA ŽIRI, onda je ispala i nestala: Evo kako danas izgleda Darija Lukić

Darija Lukić bila je jedna od takmičarki Prvog glasa Srbije, ali je posle ispadanja iz šoua nestala.

Darija je ostala upamćena po tome što je javno uputila kritike žiriju koji su činili Saša Milošević Mare, Lena Kovačević i Vlado Georgiev. Oni su joj zamerili da ne peva dobro na maternjem jeziku, a ona im nije ostala dužna. U sledećoj emisji je ispala, ali je žiri kazao da njena kritika nije imala veze sa tim.

Sedam godina nakon ovog muzičkog šoua Darija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vodi ispunjen porodičan život, budući da su ona i njen suprug Aleksandar Nešković nakon ćerke Doroteje krajem prošle godine dobili i sina Konstantina. Još Darijin fotografija pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.