Tajno venčanje fudbalera - porodica odlepila!

Izvor: Mondo, 07.Jul.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno venčanje fudbalera - porodica "odlepila"!

Proslavljeni britanski fudbaler izgovorio sudbonosno "da" na tajnom venčanju

Toliko tajnom da ni Emina porodica nije znala!

Fudbaler Geret Bejl konačno je oženio Emu Ris Džons! Konačno jer je ceremonija trebalo d bude održana prošle godine u velelepnom italijanskom zamku, Bijonse je navodno bila angažovana da "zapeva koju"... ali je svadba odložena jer je Emina familija bila upletena u trgovinu drogom u Kardifu.

Geret i Ema su sada organizovali venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na brzaka - a ceremoniji je prisustvovalo šezdesetak članova porodice i prijatelja. Ne i Emin otac, odnosno baka i deka koji su je i odgajili kada joj je otac bio u zatvoru.

"Uvek je pričala da ću je ja voditi do oltara kada se bude udavala za Gereta", rekao je njen deda britanskim medijima i dodao da je cela porodica razočarana.

Mediji prenose da ni porodica i prijatelji koji su prisustvovali venčanju nisu znali da će se venčati - rečeno im je da imaju 24 sata da stignu na Majorku i to je to. Za ostale, koji nisu prisustvovali, par će praviti još jednu svadbu kasnije ove godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.