Izvor: Blic, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno crkveno venčanje

Tajno crkveno venčanje

Pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Dača Ikodinović rekli su u četvrtak sudbonosno 'da' u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima. Mladence je venčao prota Velizar Živanović, a svedoci na venčanju bili su Natašina kuma Dragijana Radonjić, uspešni berzanski broker, i Dačin kum Vlada Vujasinović, vaterpolista i reprezantivac Srbije.

Pored Natašinih i Dačinih roditelja i uže rodbine, obredu je prisustvovalo i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovih bliskih prijatelja i saradnika. Kako saznajemo, mladenci su nekoliko puta menjali termin za venčanje, što zbog Ikodinovićevih obaveza u vaterpolo reprezentaciji Srbije, što zbog želje da ovaj svečani čin obave u krugu svojih najbližih, daleko od očiju javnosti. Venčanje je održano u 14 časova, po najvećoj vrućini, ali to okupljenima nije smetalo da uživaju u pojanju Hora Saborne crkve 'Sveti Arsenije'. Nakon obreda, deo zvanica je otišao na zajednički ručak, dok su se drugi razišli, a svi su pozvani da dođu danas u novosadski hotel 'Park' gde će biti organizovano svadbeno veselje. Večerašnjem slavlju će prisustvovati oko 200 zvanica.

N. Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.