Izvor: Blic, 21.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna Madonine vitalnosti

Tajna Madonine vitalnosti

Premda je na pragu pedesete pop ikona Madona i dalje izgleda veoma dobro. Kada se pojavila u poslednjem spotu obučena u oskudni triko svi su konstatovali da je njeno telo u odličnoj formi, iako se već dva puta porađala. Madona je skoro otkrila da tako izgleda samo zato što jede makrobiotičku hranu. Izbacila je kofein, nikotin i hleb i postigla vitku liniju. Pa ko voli nek izvoli.

Keri Katon voli lezbijke

Bivša pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << popularne tinejdžerske atrakcije 'Atomic Kitten' priznala je da obožava lezbijke, iako ona sama to nije. Ovu kontroverznu izjavu potkrepila je filozofskim domišljanjem, pa kaže da svaka žena ili muškarac imaju nešto biseksualno u sebi, a to su usne. Keri bi trebalo da češće filozofira. Definitivno prijaju njene izjave.

Vins Van bez komentara o Dženifer

Kada su novinari pitali glumca Vinsa Vana kakav je bio njegov seks sa Dženifer Aniston, on je samo slegao ramenima i ponavljao glupavo 'da, da'. Nikom nije jasno na šta je glumac mislio. Ali ako ostane tako zbunjen ne verujemo da će njegova veza sa Dženifer dugo potrajati.

Beograđanin prvak sveta u 'video-igrama'

SINGAPUR - Mladi Beograđanin Strahinja Tomić (15), osvojio je u Singapuru prvo mesto i nagradu od 10.000 evra na Svetskom prvenstvu u video- igrama, pobedivši u disciplini 'Nid for spid'. Među 700 učesnika šampionata koji su u kongresni centar 'Santek siti' u Singapuru stigli iz 67 zemalja, bilo je devet mladića sa zastavicom Srbije i Crne Gore. Tomić je u subotu u finalu savladao Tobijasa Šreka iz Nemačke, a prethodno je uspešno eliminisao protivnike iz Velike Britanije, Meksika, Španije i Ukrajine. 'Vrlo sam zadovoljan, jedva dišem od uzbuđenja', izjavio je novi prvak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.