Izvor: Njuz.net, 16.Okt.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabloidi pokreću glasanje: Izaberite ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 16. oktobar 2017, (Njuz) – Srpski tabloidi pokrenuće zajedničku akciju kojom žele da i svoje čitaoce aktivno uključe u slučaj ubijene pevačice Jelene Marjanović. Akcija nosi naziv “Izaberite ko je ubio Jelenu Marjanović”.
Kako se navodi u saopštenju Udruženja tabloida Srbije, na ovaj korak su se odlučili kako bi čitaocima omogućili da se čuje i njihovo mišljenje o najmisterioznijem slučaju koji već duže od godinu dana potresa Srbiju.
– U svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << broju naših novina biće objavljen kupon za glasanje. Na kuponu će čitaoci moći da odaberu da li je pevačicu ubio muž, svekar, svekrva, da li su zajedno učestvovali u tome, da li je to možda uradio švaler ili neku tajkun, a ostavićemo i mogućnost da sami upišu svoje mišljenje – kažu u Udruženju.
Rezultati glasanja će svakodnevno biti objavljivani u svim tabloidima, a u Udruženju se nadaju da će i televizije prepoznati važnost ovog projekta i uključiti se u akciju.
– Nadamo se da ćemo uspeti u nameri da preko televizija organizujemo SMS glasanje čime bi ova akcija bila još masovnija – ističe Udruženje tabloida Srbije.
Iz Udruženja dodaju i da ovim činom tabloidi još jednom pokazuju svoju društvenu odgovornost.
– Mogli smo, svako za sebe, da nastavimo da objavljujemo priče na ovu temu kako bismo podigli svoje tiraže. Ali upravo ovim glasanjem, mi pokazujemo da su nam čitaoci i javni interes, a ne profit, na prvom mestu – navodi se u saopštenju.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.