Tabloidi ne prestaju sa izmišljotinama – sada sele Jovića u PSŽ

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabloidi ne prestaju sa izmišljotinama – sada sele Jovića u PSŽ

Španski tabloidi, verovatno iziritirani time što srpski reprezentativac Luka Jović tokom letnjih priprema nije postigao gol za Real Madrid, prvi su pustili u etar informaciju da će on odmah napustiti “kraljevski klub”.
Real Madrid u subotu dočekuje Valjadolid, a kvota u MaxBetu na trijumf “kraljevskog kluba” je 1.20.
Naravno, naš as je odmah demantovao to. I zaista, čak ni Real se ne bi posle dva meseca odrekao igrača kojeg je platio 60.000.000 evra. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sada su se na tu informaciju nadovezali i britanski mediji.
Konkretno Dejli Miror, koji tvrdi da će Madriđani trampiti Jovića za Nejmara!
Ovog leta traje posebna sapunica oko brazilskog napadača. Posle skandala koji je izbio oko toga da je Nejmar pokušao da siluje jednu devojku u hotelu, ali i izjava Brazilca da je bio srećniji u Barseloni nego u Francuskoj, Pari Sen Žermen je rešio da se ratosilja najskupljeg igrača na svetu.
Problem je što ga niko od klubova koji imaju novca za njega u ovom trenutku ne želi. Tek se stidljivo pominje Real, ali ni on ne želi da plati prevelik novac za osramoćenog Brazilca kojeg su nedavno čak i navijači PSŽ-a počeli da teraju iz kluba.
Međutim, to nije sprečilo Miror da plasira informaciju kako je Real ponudio Parižanima za Nejmara 100.000.000 evra, Kejlora Navasa i Luku Jovića! Tu ponudu bi PSŽ verovatno momentalno prihvatio, ali teško da će ona ikada biti napravljena.

The post Tabloidi ne prestaju sa izmišljotinama – sada sele Jovića u PSŽ appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nemam dilemu – Luka Jović vredi 60.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019

Spekulacije o odlasku Luke Jovića iz madridskog Reala samo dva meseca pošto je došao iz frankfurtskog Ajntrahta za rekord srpskog fudbala od 60.000.000 evra otišle su predaleko. Toliko da su otišle predaleko. Od pozajmice u Inter, do povratka u Ajntraht. Ali, MOZZART Sport je iz prve ruke dobio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.