TUNEL IZ LEPIH SELA DANAS: Prošlo je četvrt veka, izgleda ZLOKOBNO, ali jedno pitanje je razrešeno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 12:24

TUNEL IZ "LEPIH SELA" DANAS: Prošlo je četvrt veka, izgleda ZLOKOBNO, ali jedno pitanje je razrešeno (VIDEO)

Od same pomisli na prolazak kroz tunel i danas podilazi jeza.

    Prošlo je više od 25 godina od snimanja kultnog filma "Lepa sela lepo gore", a čuveni tunel u kojem je smešten veći deo radnje filma i dalje intrigira. Filmski zaljubljenici i ljubitelji putovanja, dobro znaju da se ovaj tunel nalazi nedaleko od Prijepolja.  Dilema dečaka Halila i Milana da li u njemu živi drekavac ili ne razrešena je još u filmu kada je upravo Milana rat naterao da provede dane i noći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš na tom mestu. Međutim, ni dan danas niko ne može da ospori da jeza postoji u svakome ko pomisli da prođe kroz tunel.

Radovan Kovač i njegova ekipa su na jednom od svojih putovanja odlučili da posete dobro poznati tunel i pokažu kako on danas izgleda, što možete videti u videu ispod teksta ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.