Izvor: Press, 03.Jul.2020, 14:29

TRUDNA LUNA PONOVO U "ZADRUZI" Ermina otkrila detalje plana!

Rano jutros, nakon završetka emisije "Gledanje snimaka", Ermina Pašović je spremala hranu za sebe, Marka Miljkovića i Gagija Đoganija, a onda je počela da priča kako će ovi zadrugari, kao i Luna, završiti nekada ponovo u "Zadruzi".
Foto:pink
to: TV Pink Printscreen
Ako ikad budem ušla u "Zadrugu", nosim svoju šerpu i tiganje. Možda "Zadruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 10", kad se Kan oženi. Dolazim pripremljena. Gagi će do tad da se razvede, žena će mu uzeti sav novac, pa će morati da zaradi. Eto ga opet u "Zadruzi", "Zadruga 8". A Marko i Luna kad ona ostane trudna uzimaju apartman, ona neće da učestvuje, a on će da naplaćuje. Zamisli uđemo svi kad ostarimo kao Mića - govorila je Ermina, a ovo je zasmejalo Marka i Gagija. Ovi zadrugari su potom zajedno večerali, a zatim izašli na cigaretu, a Ermina je istakla da im fali četvrta osoba (Luna).

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.