Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 21:38

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA STAROM ZANATU Bivša zadrugarka čula šta planira, pa od ŠOKA nije mogla da dođe sebi: "ŽENO BOŽIJA"

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", iznenadila je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad se oglasila iz jednog frizerskog salona. Naime, ona je otkrila da je došla na obuku za nadogradnju kose, pa svojim fanovima najavila promene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trudna Aleks se VRATILA SVOM STAROM ZANATU: Isplivala fotka koja SVE DOKAZUJE, šokirala fanove

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024

Malo ko je verovao da će u ovom stanju to da radi....Trudna pobednica zadruge Aleksandra Nikolić danas je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad se oglasila iz jednog frizerskog salona...Mlada trudnica je otkrila da je došla na obuku za nadogradnju kose, pa je svojim fanovima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.