Izvor: Blic, 16.Okt.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUTAK NEPAŽNJE GA KOŠTAO Pevač u gipsu, udario ga auto!

Poznatog pevača Ed Širana je, izgleda, poterao maler.

Dok je vozio bicikl u Londonu, udario ga je auto zbog čega je otišao u Urgentni centar gde mu je konstatovan prelom ruke.

- Imao sam saobraćajnu nesreću dok sam vozio bicikl i sada čekam medicinski savet. Ovo može uticati na moj dalji angažman - požalio se Ed Širan.

Dok se pevač nije izjašnjavao o detaljima nesreće, "Didžital spaj" prenosi da ga je "pokupio" neoprezni vozač automobila i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu je ruka slomljena.

Ovo nije prva njegova povreda u poslednje vreme. Podsećamo, Ed Širan je dobio ožiljak na obrazu na žurci koju je princeza Beatris organizovala u svojoj kući u Vindszoru. Ona je pronašla stari mač kojim je želela da pevaču Džejms Blantu "preda" titulu, i dok ga je spuštala na rame muzičaru, posekla je Širana. Pevač je tada hitno prevežen u bolnicu, a ožiljak prikriva bradom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.