TRAŽITE ONOG PRAVOG: Na ovakve tipove možete da naletite

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽITE ONOG PRAVOG: Na ovakve tipove možete da naletite

TRAŽITE ONOG PRAVOG: U potrazi ste za onim Pravim muškarcem? Ne zanemarite ovih 7 tipova… Osećajan tip jako brzo iskazuje svoje emocije, stariji muškarac ima željeno iskustvo, a dobar prijatelj ima sve kvalitete koje žene traže kod partnera…
On je previše dobar
Žene se u potrazi za gospodinom Pravim strogo drže svojih standarda, važno je biti fleksibilan jer u suprotnom mogu predvideti muškarca koji bi mogao biti savršen za njih, savetuju stručnjaci. To ne znači >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sniziti svoje kriterijume već svoju pažnju usmeriti na druge kvalitete. Tako nežan i pažljiv muškarac ne treba nužno imati skrivene namere, već jednostavno pokazuje svoj interes. On ima svoje ja, ali je dovoljno siguran u sebe da se ne boji pokazati svoja osećanja, ali nogu najčešće dobije zato što je previše dobar i ne pruža nikakav otpor.
Prijatelj
Iz prijateljstva se neretko rađa ljubav, pa dobrog prijatelja ne treba zanemariti. On je zanimljiv, pametan i uvek spreman na razgovor, odnosno ima sve osobine koje žene traže kod partnera. Poštuje vas, prihvata takvima kakvi jeste i sa njim nema pretvaranja. To ga čini idealnim muškarcem za sve one koji u partneru traže razumevanje.
Gospodin bez diplome
Ovaj tip muškarca nije završio fakultet, ali to ne znači da nije jednako sposoban kao neko ko jeste. Njegove želje, ambicije i strast otkrivaju njegov pravi karakter, a nedostatak diplome može biti znak da sebi studiranje jednostavno nije mogao priuštiti. Gospodin bez diplome je vredan i zna da se za sve u životu treba potruditi, a to su svakako kvaliteti koje žene priželjkuju kod partnera.
Ali on vozi stari auto…
Loš automobil nije odraz nečijeg karaktera. Upravo bi on trebalo biti važniji od materijalnog, pa ne treba zanemariti muškarca koji vozi stari auto. Takav tip muškarca više ulaže u osećanja i radi na sebi, a stvari su mu manje bitne. Prava je prilika za sve one koje traže socijalno osetljivog i empatičnog muškarca.
Samohrani otac
Iako briga o tuđoj deci može zvučati strašno, to nije razlog da ne upoznate divnog muškarca. Već sam način na koji se ponaša prema deci otkriva njegov karakter. Iz njegovih izlieva nežnosti i odgoja možete pročitati vrline i mane pa donekle predvideti kako bi se odnosio prema vama.
Stariji muškarac
Ovaj tip muškarca je stariji, zreliji i pun životnog iskustva. Kako muškarci sazrevaju kasnije nego žene, razlika u godinama je u ljubavi zanemariva. U takvom tipu partnera najbolje je gledati iskustvo i savete koje vam može pružiti, a godine shvatiti samo kao broj.
Osećajan tip
Neki su muškarci osećajniji od drugih i ne boje se to pokazati. Takav muškarac često prvi izgovara čarobne reči: volim te, što može biti zastrašujuće, ali ne i razlog da mu ne date priliku. Umesto toga najbolje je podučiti ga kako da svoja osećanja izgovara i jasno mu dati do znanja da vama treba malo više vremena.
The post TRAŽITE ONOG PRAVOG: Na ovakve tipove možete da naletite appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.