TRANSFORMACIJA: Edita operisala i smanjila nos, evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Izvor: Press, 13.Apr.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFORMACIJA: Edita operisala i smanjila nos, evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Pevačica ne krija da je smanjila nos i kaže da joj je to oduvek bila želja
Edita Aradinović do skoro je bila frontmen grupe "Ministarke" a onda je javnost šokirala vešću da napušta bend.
"TI SI MAJKA DVOJE DECE" Nakon razvoda Emina naišla na ŽESTOKE OSUDE i to zbog jedne ODLUKE
Pevačica je nestala na mesec dana, a za to vreme imala je čak tri operacije, od kojih je jedna estetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prirode.

Edita je uradila korekciju nosa, a kako kaže to joj je bila davna želja, međutim ovu intervenciju je morala da uradi i zbog zdravstvenih razloga.
- Ja sam nos želela da operišem odavno, ali isto tak nisam želela da to ikada krijem niti da to bude neka tabu tema. To odavno nije tabu tema, ja sam imala ozbiljan problem zbog kojeg mi je i glas otišao i nisam mogla da pevam ni da radim. Tako da sam ja u sklopu svoje devijacije što je bilo neophodno, odradila i estetski. Niti sam ga nešto presmanjila, niti preterivala - priznala je Edita.
BIKOVIĆ U PANICI: Nakon RASKIDA smuvao je top modela, a onda se oglasila 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.