TRANSFER Evo na koju televiziju prelazi Lea Kiš

Izvor: Blic, 22.Feb.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER Evo na koju televiziju prelazi Lea Kiš

Lea Kiš koja je 13 godina vodila jednu od najgledanijih emisija “Nedeljno popodne” neće više biti deo tima televizije “Pink”. Kako “Blic“ saznaje voditeljka prelazi na “Grand“ gde će vikendom voditi emisiju sličnog formata kao što je bilo “Nedeljno popodne“.

Voditeljka se sa vlasnikom televizije “Pink”, Željkom Mitrovićem, razišla na fin i kulturan način.

- Ovakva odluka je doneta u saglasnosti autorke i upravljačkog tima televizije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lea Kiš Jokić je dugi niz godina bila deo Pink kompanije, te joj se zahvaljujemo na uloženom trudu i zajednički postignutim televizijskim rejtinzima. Pink Media Grupa će nastaviti sa razvojem, kao i unapređenjem TV programa, čime dokazuje doslednost i istrajnost u ambiciji najgledanije televizijske stanice u regionu - naveo je u saopštenju Željko Mitrović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EVO NA KOJU TELEVIZIJU PRELAZI LEA KIŠ: Posle 13 godina napustila Pink, evo zašto!

Izvor: Kurir, 22.Feb.2018

Lea Kiš je 13 godina vodila emisiju "Nedeljno popodne" koja je bila jedna od najgledanijih na televiziji Pink, odlučila je da da otkaz i pređe na drugu televiziju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.