Izvor: Blic, 10.Dec.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNA PROMENA Nakon navodne afere sa Marijom Šerifović, Elena Karić napustila Srbiju i više ne izgleda ovako

Elena Karić našla se pre nekoliko nedelja u centru skandala zbog navodne afere sa Marijom Šerifović. Mediji su preneli tvrdnje da se pevačica Marija Šerifović u tajnosti viđala sa "snajkom bogate srpske porodice", da bi potom preneli da se radi o Eleni.

Suprug Jugoslav Karić tada je prvi objavio zajedničku fotografiju sa Elenom, uz inspirativnu poruku.

- Kada je koren duboko, nema razloga da se plašite oluje. Niko ne može da nas slomi. Širite ljubav, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otrov - rekao je tada Jugoslav, dok se Elena bavila poslom, te je uglavnom objavljivala fotografije koje se tiču dizajna enterijera.

Pročitajte još...

Međutim, Elena je napravila veliku promenu u svom životu. Kosu je potpuno skratila i zajedno sa Jugoslavom otputovala na Bali.

Evo kako sada izgleda:

- Kada pratim svoje srce, probudim se na Baliju - napisala je Elena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.