Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORTA ZA SUNČICU Ovako su Glogovac i Milica proslavili rođenje ćerke

Nebojša Glogovac postao je otac 2. oktobra kada je njegova izabranica Milica Šćepanović u svom domu rodila ćerkicu.

Par je devojčici dao ime Sunčica, a prinovu u porodici proslavili su prigodnom tortom sa iscrtanim suncem i ispisanim rečima "Dobrodošla Sunčice".

Podsetimo, Milica se bebu donela na svet u kadi u svom domu, a izvor je za "Blic" otkrio da je novopečena majka pobornica zdravog života i ljubiteljka joge, pa je u skladu sa tim odlučila i gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se porodi.

Pročitajte i:

Inače, glumac je prisustvovao porođaju, ali se nije zadržavao uz bebu pošto je ubrzo morao da otputuje u Zagreb, gde ga je čekala premijera filma "Ustav Republike Hrvatske".

Nekadašnjo novinarki Sunčica je prvo dete, dok Nebojša iz braka sa slikarkom Minom Glogovac ima sinove Miloša i Gavrila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.